Εταιρεία

Ποιοί Είμαστε

Η εταιρεία Green Energy “Fagogenis” ασχολείται με μελέτες – εγκαταστάσεις – επισκευές και συντηρήσεις καυστήρων παντός τύπου και επίτοιχων λεβήτων παρέχοντας άμεσο και υπεύθυνο service επί 24ώρου βάσεως. Συγχρόνως αναλαμβάνουμε συντηρήσεις επαγγελματικών συστημάτων καύσης (βιοτεχνίες,αρτοποιία κλπ) και βιομηχανίας,εγκαταστάσεις φυσικού αέριου, αυτονομίες, κατασκευές θέρμανσης και αυτοματισμούς.   Έχοντας ως πρωταρχικό στόχο την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη παρέχουμε ετήσια εγγύηση άριστης λειτουργίας για οιαδήποτε εργασία μας.

Η υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σε συνδυασμό με λογικές τιμές είναι το κλειδί της επιτυχίας μας.Στον χώρο της θέρμανσης και των συστημάτων καύσης δραστηριοποιουμαστε πολλά χρόνια έχοντας χιλιάδες ικανοποιημενους πελάτες στην οικιακή χρήση  και στην βιομηχανία.

Τα χαρακτηριστικά μας είναι η αποτελεσματικότητα συνέπεια, άμεση ανταπόκριση και άριστη γνώση του αντικειμένου με προσιτές τιμές.

Ο Στόχος μας

Η εταιρεία μας έχοντας τόσα χρόνια εμπειρίας στον κλάδο έχει ως αποκλειστικό στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών κάθε πελάτη.Οι λύσεις που προτείνουμε είναι αποδοτικές και φυσικά οικονομικές.Προέρχονται ύστερα από συνεργασία με τον πελάτη προκειμένου να καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες του.