Φυσικό Αέριο

Η θέρμανση με φυσικό αέριο αποτελεί την οικονομικότερη λύση σε σχέση με το πετρέλαιο. Αποκτήστε αυτονομία με το πλέον φιλικό προς περιβάλλον μέσο θέρμανσης. Η Fagogenis ως εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της εταιρείας φυσικού αερίου Αττικής αναλαμβάνει εξ΄ ολοκλήρου για λογαριασμό σας τις αιτήσεις για σύνδεση με το φυσικό αέριο, την μελέτη,την εγκατάσταση του δικτύου καθώς και την επισκευή και συντήρηση.

Μπορούμε να σχεδιάσουμε για εσάς την ιδανική λύση για να εκμεταλλευτείτε πλήρως τις δυνατότητες της αυτονομίας με φυσικό αέριο καθώς και όλους τους συνδυασμούς με θερμαντικά μέσα ώστε να έχετε το μέγιστο αποτέλεσμα σε θέρμανση και οικονομία.

Πλεονεκτήματα που προσφέρει η εγκατάσταση φυσικού αερίου;

Το φυσικό αέριο έχει γνωρίσει ιδιαίτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια καθώς όλο και περισσότερος κόσμος προτιμάει σας τρόπο θέρμανσης το φυσικό αέριο. Αυτό συμβαίνει για τους παρακάτω λόγους:

Εξοικονόμηση χρημάτων
Το φυσικό αέριο είναι από τα οικονομικότερα καύσιμα που μπορεί να βρει κανείς.  Οι έρευνες που έχουν γίνει δείχνουν ότι έπειτα από την εγκατάσταση φυσικού αερίου τα έξοδα θέρμανσης μειώνονται έως 44% σε σχέση με το πετρέλαιο θέρμανσης ενώ σε σύγκριση με το ηλεκτρικό ρεύμα που καταναλώνεται σε οικιακές συσκευές η μείωση φτάνει το 70%.

Ευκολία & Λειτουργικότητα
Η εγκατάσταση φυσικού αερίου είτε γίνεται σε ολόκληρη την πολυκατοικία ή σε διαμέρισμα ή σε μονοκατοικία με ατομικό επιτοίχιο λέβητα. Παρέχει αυτονομία και σου δίνει την δυνατότητα να αυξομειώνεις την ένταση στις εστίες της κουζίνας και τις υπόλοιπες ηλεκτρικές συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο αέριο ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Φιλικό προς το περιβάλλον
Το φυσικό αέριο αποτελεί το πιο καθαρό καύσιμο σε σύγκριση με τα υπόλοιπα και  είναι το λιγότερο επιβλαβές γα την ατμόσφαιρα. Επίσης, συμβάλει στην μείωση του φαινομένου του θερμοκηπίου και ακόμη δεν περιέχει βλαβερές ενώσεις θείου που ρυπαίνουν την ατμόσφαιρα.

Ασφαλές Καύσιμο
Από τα βασικότερα πλεονεκτήματα του φυσικού αερίου είναι ότι δεν περιέχει μονοξείδιο του άνθρακα και αν για τον οποιονδήποτε λόγο απελευθερωθεί στον αέρα μπορεί να απομακρυνθεί άμεσα. Ακόμη οι τεχνικές προδιαγραφές που εφαρμόζονται από την Ευρωπαική Ένωση εξασφαλίζουν το μέγιστο επίπεδο ασφάλειας.

Μεγαλύτερη διάρκεια
Το φυσικό αέριο δεν παράγει τέφρα ή άλλα κατάλοιπα κατά την καύση του και έτσι με την σωστή συντήρηση μία φορά τον χρόνο μπορείς να διατηρήσεις σε καλή κατάσταση της συσκευές διαχείρισής του.

Χρήσεις Φυσικού Αερίου

Mπορεί να χρησιμοποποιηθεί για θέρμανση, για μαγείρεμα στην εστία της κουζίνας, για ζεστό νερό αλλά και για τις ανάγκες κλιματισμού.